Weekendvieringen

oktober 2018

Zaterdag        6 okt   19.00 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Joost                     (eucharistieviering)
Zondag           7 okt  10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: Joost                     (eucharistieviering) Viering met Gregoriaans koor

Zaterdag        13 okt   19.00 uur     Laurentiuskerk        Voorganger: Schaas                 (eucharistieviering)
Zondag          14 okt   10.30 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Edith                    (woord en communie)

Zaterdag       20 okt   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: H. Lommers            (eucharistieviering)
Zondag           21 okt   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: Joost                 (eucharistieviering)

Zaterdag       27 okt   19.00 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Simon                       (eucharistieviering) Allerheiligen
Zondag          28 okt   10.30 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Bert                     (eucharistieviering) Allerheiligen

Openstelling Laurentiuskerk

De Laurentiuskerk is  iedere woensdagmiddag open.
U kunt de kerk dan bezichtigen van 14.00 tot 16.00 uur.