Weekendvieringen

september 2018

Zaterdag        1 sept   19.00 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Edith                     (woord en communie)
Zondag           2 sept  10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: Joost                     (eucharistieviering)

Zaterdag          8 sept   Geen viering!
Zondag             9 sept   10.30 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Joost                  (eucharistieviering) Startviering

Zaterdag       15 sept   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: Joost                    (eucharistieviering)
Zondag         16 sept   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: Schaas/Rob       (eucharistieviering)

Zaterdag       22 sept   Geen viering!
Zondag          23 sept   10.30 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: Joost/Rob           (eucharistieviering) Oogstdankviering

Zaterdag       29 sept    19.00 uur   Laurentiuskerk           Voorganger: Edith                    (woord en communie)
Zondag          30 sept     10.30 uur  Laurentiuskerk           Voorganger: Simon                 (eucharistieviering)

Openstelling Laurentiuskerk

De Laurentiuskerk is  iedere woensdagmiddag open.
U kunt de kerk dan bezichtigen van 14.00 tot 16.00 uur.