Vrijwilligers

Onder Vrijwilligers vindt u een overzicht van de jubilarissen. Tevens treft u er de vacaturebank aan met daarin de actuele vacatures binnen de parochie.

De bloemschikgroep

De bloemschikgroep van de Laurentiuskerk is een fijne groep die bestaat uit zes dames.
Wij schikken bij toerbeurt iedere week de bloemen voor de kerk, gemiddeld vijf stukken per week.
De mooiste tijden om bloemstukken op te maken zijn Kerstmis, Pasen en het Oogstdankfeest.
Qua organisatie komt er dan heel veel kijken: wat gaan we maken en welke bloemen en wat voor groen hebben we nodig. Dat wordt altijd in goede harmonie geregeld. Het is erg fijn om in zo’n club samen te werken. Wij doen dit met veel plezier.

De komende tijd kan iedereen weer genieten van de kleurige resultaten van deze groep.