Vrijwilligers

Onder Vrijwilligers vindt u een overzicht van de jubilarissen. Tevens treft u er de vacaturebank aan met daarin de actuele vacatures binnen de parochie.

Vrijwilligers

De Parochie Dongen en Klein Dongen – Vaart kent veel vrijwilligers die allerlei taken vervullen. Wij stellen een groep aan u voor.

Werkgroep Drukkerij
Deze werkgroep zorgt voor alle kopieerwerk binnen de parochie.
De parochie beschikt over een geavanceerd kopieerapparaat. Hierop kan zowel in zwart/wit als in kleur gekopieerd worden. Bovendien kunnen op dit apparaat boekjes gemaakt worden die direct gevouwen en van nietjes kunnen worden voorzien. Het kopieerapparaat biedt ook de mogelijkheid om te scannen en om vanaf de computer te printen.
Harry van Zon en Bernard Broeders zijn er vooral tijdens de feestdagen druk mee om alle boekjes die tijdens de vieringen gebruikt worden te kopiëren. Zij verzorgen ook regelmatig drukwerk voor de parochie Heilige Geest uit Rijen.
Heeft u interesse om een handje mee te willen helpen, neem dan contact op met het secretariaat van het parochiecentrum, tel: 312561