Vacaturebank

ER IS WERK IN DE KERK!

Vacaturebank van de parochie Dongen en Klein Dongen – Vaart

Een parochie is een vrijwilligersorganisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen voor veel uiteenlopende werkzaamheden. Er is in een parochie voor mensen die iets willen doen voor elk wat wils.

Vacature bezoekgroep Parochie Dongen en Klein Dongen – Vaart

Wij zoeken mensen die in onze parochie ouderen willen bezoeken. Ouderen, die behoefte hebben aan contact omdat zij, vanwege ziekte, ouderdom of invaliditeit niet mobiel meer zijn en aan huis gebonden.
De leden van de bezoekgroep komen vier maal per jaar bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten worden alle praktische zaken besproken. Er wordt structureel ruimte gemaakt voor bezinning op het persoonlijk handelen en voor uitwisseling van ervaringen. De groep functioneert zelfstandig en wordt ondersteund door de pastor van de Diaconie.
Wilt u meer informatie over bestaande vacatures? Bel dan met het parochiesecretariaat, telefoonnummer 312561 (op werkdagen iedere morgen van 9.00-11.30 uur) of stuur uw vraag naar info@parochiedongen.nl

Werkgroep Drukkerij

Deze werkgroep zorgt voor alle kopieerwerk binnen de parochie.
De parochie beschikt over een geavanceerd kopieerapparaat. Hierop kan zowel in zwart/wit als in kleur gekopieerd worden. Bovendien kunnen op dit apparaat boekjes gemaakt worden die direct gevouwen en van nietjes kunnen worden voorzien. Het kopieerapparaat biedt ook de mogelijkheid om te scannen en om vanaf de computer te printen.
Harry van Zon en Bernard Broeders zijn er vooral tijdens de feestdagen druk mee om alle boekjes die tijdens de vieringen gebruikt worden te kopiëren. Zij verzorgen ook regelmatig drukwerk voor de parochie Heilige Geest uit Rijen.
Hebt u interesse om een handje mee te willen helpen, neem dan contact op met het secretariaat van het parochiecentrum, tel: 312561