Kennismaking met Alpha

Een klein jaar geleden kreeg het Adviesorgaan twee vertegenwoordigers op bezoek van de Alphacursus in Dongen. Deze cursus werd in de jaren ’90 ontwikkeld in de Anglicaanse Kerk en heeft sindsdien de grenzen van vele landen en kerken overschreden. Miljoenen deelnemers werden bereikt. Het Adviesorgaan ziet graag dat onze parochie aansluit bij dit initiatief.
Op dinsdagavond 7 januari 2020 van 19.30 tot 21.00 uur is er een introductieavond van de Alphacursus voor Dongen, Rijen en omstreken. Het Alphateam wil mensen die belangstelling hebben de mogelijkheid geven om vrijblijvend kennis te maken. Het is ook dé gelegenheid om de mensen die het organiseren te ontmoeten. In het Alphateam zitten mensen uit vier verschillende kerken. We willen gedurende elf avonden (en een weekendje weg) op zoek gaan naar de zin van het leven en de betekenis van het christelijk geloof. We komen samen op dinsdagavonden van 18.30 tot 21.30 uur in het Parochiecentrum van Dongen in de periode van 14 januari tot en met april. We beginnen deze avonden met een gezamenlijke maaltijd.
Altijd al willen weten wat Alpha is? Kom 7 januari zelf eens poolshoogte nemen. Om 19.30 uur staan de koffie en thee klaar in het Parochiecentrum, Hoge Ham 84, Dongen. Bel voor meer informatie naar Pim de Jong: 06-28-872043 of 0162-314312.