Weet u dat…

• op zaterdag 8 september om 19.00 uur in de Mariakapel van de Maria Magdalenakerk een rozenkrans gebeden wordt ter ere van het feest van Maria Geboorte?
  • op zondag 9 september tijdens Open Monumentendag Dongen de Laurentiuskerk vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur te bezichtigen is en er informatie gegeven wordt over de monumentale en artistieke elementen van de kerk?
  • de werkgroep Voedsel voor de Ziel op maandag 24 september aandacht besteedt aan het boek van Adriaan van Dis ‘Ik kom terug’? Het is een prachtig boek en we nodigen iedereen uit het te lezen en naar de boekbespreking onder leiding van Marjolein van Tooren te komen in het parochiecentrum in Rijen. Aanvang 19.30 uur. Alvast veel leesplezier. Bijdrage € 3,00. Aanmelden bij voedselvoordeziel@parochieheiligegeest.nl.
  • er meer informatie over bovenstaande activiteiten te vinden is op onze website: www.parochiedongen.nl