Viering en maaltijd Wereldgebedsdag en Wereldvrouwendag

Wereldgebedsdag en Wereldvrouwendag.

Welkom, God nodigt ons uit… Met dit thema vieren we op vrijdag 8 maart Wereldvrouwendag én Wereldgebedsdag samen. Vanaf 17.00 uur staan de deuren van het parochiecentrum in Rijen open. De avond staat in het teken van Slovenië met een Sloveense maaltijd en een oecumenische viering.
In de viering luisteren we naar de verhalen van vrouwen in Slovenië. Tijdens de viering zamelen we geld in voor een blijf-van-mijn-lijfhuis voor vrouwen in Slovenië.
De Sloveense maaltijd begint om 17.30 uur in het parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen. Aanmelden voor de maaltijd kan tot 4 maart via info@parochieheiligegeest.nl of 0161-222833. Een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.
De oecumenische viering ter gelegenheid van Wereldgebedsdag vindt plaats in de Maria Magdalenakerk, Hoofdstraat 60 in Rijen om 19.00 uur. U bent van harte welkom op vrijdag 8 maart!