Uitnodiging Gezinskerk Familiepaasviering

Kom je mee het grote feest van Pasen vieren op zaterdag 20 april om 17.00 uur? Jezus is gestorven en hij leeft! Nieuw leven voor Jezus en alle mensen. We gaan dit op een bijzondere manier vieren met vuur, licht, water en brood.
Het is donker en helemaal stil, want Jezus is gestorven. We ontsteken het vuur van Pasen en geven het licht aan elkaar door. We luisteren naar het verhaal van Pasen: Jezus leeft! We mogen opnieuw beginnen.

Water verandert alles. Zonder water kunnen we niet leven. We worden ook met water gedoopt, teken van nieuw leven. Teken dat we bij God altijd opnieuw kunnen beginnen. Om dat niet te vergeten, zegenen we de mensen in deze viering opnieuw met water.
Vul thuis een flesje of afsluitbare beker met kraanwater en neem dit mee naar de Laurentiuskerk. De viering begint om 17.00 uur. Na afloop zoeken we eieren in de tuin van het parochiecentrum.