Terugblik Oogstdankviering

Op zaterdag 19 en zondag 20 september vonden in onze parochie twee Oogstdankvieringen plaats. Het thema van de vieringen was ‘Groeikracht in ons’. Dit thema was gekozen in de hoop om daadkracht en inspiratie te krijgen om door te gaan in deze periode van nieuwe regels en onzekerheid voor de toekomst. Onze geloofsbeleving kan ons daarbij kracht geven.
Beide vieringen waren druk bezocht en de parochianen waren vol bewondering voor de prachtige bloemsierkunst en voor de talloze producten die in de Laurentiuskerk waren uitgestald. Tijdens de dienst zijn ze symbolisch aangeboden aan Werkgroep Arm in Arm te Dongen.
Een van de voorgangers op zondagochtend was pastor Joost de Bont. Het was fijn om hem na een lange periode van afwezigheid weer aan het werk kunnen te zien.
Jolanda Trommelen heeft tijdens de Oogstdankvieringen heel veel kleurrijke foto’s gemaakt. Deze foto’s kunt u op de website bewonderen in de rubriek Foto’s.

Terugblik Oogstdankviering. (foto: Jolanda Trommelen)