Boekbespreking: ‘De acht bergen’ van Paolo Cognetti

Nog niet begonnen in dit boek? Je hebt nog een paar weken de tijd, want op maandag 23 september bepreekt Marjolein van Tooren dit boek. Een spannend boek dat past in het jaarthema van Voedsel voor de Ziel, ‘De wind van het leven’.

De hoofdpersonen, Pietro en Bruno, waaien mee met de wind van hun zeer verschillend leven. Ze ontdekken wat de waarde is van vriendschap en familiebanden. Er gaat een fascinerende werking uit van de door Cognetti beschreven natuur, de Italiaanse Alpen. Het boek ontving in Italië meerdere prijzen. In Nederland werd het goed ontvangen, kreeg het mooie recensies en was ‘het boek van de maand’ bij DWDD.

Ieder die mee wil lezen en de bespreking wil bijwonen is van harte welkom op maandag 23 september, 19.30 uur in het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen (ingang aan de zijkant). Aanmelden: voedselvoordeziel@parochieheiligegeest.nl of bel naar het secretariaat 016-222833.