Expeditie Bethlehem Kerstwandeling in Dongen

U zult misschien zeggen: “Het is net Pasen geweest, waarom dan nu al een stukje over Kerst?”
Weet u het nog, Kerst 2017, de prachtige kerstwandeling die we toen georganiseerd hebben met veel enthousiaste medewerkers en deelnemers?
Dit jaar willen we dat weer organiseren op zaterdag 21 december De wandeling begint en eindigt bij de Laurentiuskerk en duurt ongeveer anderhalf uur.
Bij de organisatie zijn betrokken De RK parochie van Dongen en Klein Dongen – Vaart, de Evangelische Gemeente Hoop, de Christelijk Gereformeerde Kerk uit ’s Gravenmoer en de Protestantse Kerk Dongen/Rijen.
Ook nu hebben we weer een heleboel medewerkers nodig.
Heeft u zin om dit mee te beleven, meld u dan aan als medewerker. Samen zoeken we uit, wat ieders mogelijkheden zijn. Op donderdag 22 augustus vindt in ‘De Ontmoeting’ een informatieavond plaats voor alle medewerkers.

Voor opgave en nadere informatie kunt u terecht bij:

route kerstwandeling

• Marianne van der Made: tel. 312841 of e-mail: mariannevandermade@home.nl