De parochie is voortaan ook bereikbaar via Facebook

Voor onze parochie is er een Facebookpagina aangemaakt.
In deze tijd van thuisblijven en afstand houden, is het voor veel parochianen moeilijk nu zij de wekelijkse ontmoetingen tijdens de vieringen in onze parochiekerk moeten missen. Deze Facebookpagina kan daarbij helpen.

Het doel van deze pagina is om met elkaar in contact te komen op een andere manier dan we misschien gewend zijn. Het heeft natuurlijk niet onze voorkeur, maar op dit moment is het niet anders.
De pagina zal nieuwtjes geven, foto’s en persoonlijke gebeden, maar ook willen wij u vragen om zelf verhalen en berichten met elkaar te delen. Berichten die op een bepaalde manier iets met ons geloof te maken hebben, met onze groep parochianen in het licht van ‘goed zijn voor elkaar en onze naasten’.
We kunnen ook ideeën met elkaar delen rond praktische hulp die wij aan kunnen bieden aan parochianen.
De Facebookpagina heeft de naam: Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart en is bereikbaar via onderstaande link.

Ik vraag u deze Facebookpagina te bezoeken en te liken. Hoe meer deelnemers, hoe beter.
Wijs medeparochianen die geen vrijwilliger zijn, op deze mogelijkheid en op de manier waarop zij deze pagina kunnen bezoeken. Wat hulp aan elkaar zal bijzonder fijn zijn, waarschijnlijk heeft niet iedereen al toegang tot Facebook of weet men hoe het werkt.

Alle goeds gewenst en met vriendelijke groet,
Gerard Jansen
Vicevoorzitter Bestuur Personele Unie Dongen-Rijen