Carnavalsmis 3 maart: Niks is vurmvast

Let op, beste mensen, want de Carnavalsmis in de Laurentiuskerk begint op zondag 3 maart al om 10.00 uur! Een half uur vroeger dan normaal dus. De reden daarvoor is dat iedereen op tijd klaar moet staan voor de Optocht. Het motto van Carnaval in Dongen is dit jaar: ‘We zen in vurm’, maar in de kerk willen we wel even laten weten: ‘Niks is vurmvast’.
We leven in een wereld met grote veranderingen. Daar moeten we allemaal mee om leren gaan. Misschien kan de Carnavalsmis van 2019 ons daar een handje bij helpen. Hoe meer mensen er komen, des te beter zal het gaan. Iedereen is van harte welkom!
De deuren van de Laurentiuskerk staan op de ochtend van Carnavalszondag wagenwijd open. Om 10.00 uur dus!

Namens Stichting De Peeënstekers,

pastor Joost de Bont