Belangrijke informatie over maatregelen Corona-virus

Openingstijden secretariaat:
Het secretariaat is tot nader bericht gesloten.
Op werkdagen van 10.00 uur tot 11.30 uur blijft het secretariaat telefonisch bereikbaar.
Voor dringende pastorale zaken is er een bereikbaarheidsnummer: 06 51175948
Voor ziekenzalving en huisbezoeken blijft het pastoraal team beschikbaar.

Opgeven misintenties:
Tot 1 juni zijn er geen vieringen en heeft het geen zin om voor die periode gebedsintenties aan te vragen. Het is nu nog niet duidelijk wanneer de vieringen weer beginnen.

Speciale aanvragen:
Voor dopen, huwelijken, jubilea, ziekenbezoek en uitvaarten kunt u contact opnemen met het secretariaat in Dongen, telefoon 312561 of per e-mail: info@parochiedongen.nl

St Laurentiuskerk in Dongen
Weekendvieringen gaan niet door.

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus scherpt de regering de al eerder getroffen maatregelen verder aan. Voor de parochie houdt het in dat alle publieke liturgische vieringen op zaterdagavonden en zondagen tot 1 juni worden afgelast. Ook andere activiteiten gaan niet door. Begrafenissen en huwelijken kunnen onder strikte voorwaarden (o.m. maximaal 30 personen, met 1,5 meter afstand van elkaar) wel doorgaan.

Klik hier voor meer informatie van de Rijksoverheid.

De Laurentiuskerk in Dongen is op zondag 22 en 29 maart van 10.30 uur tot 10.45 uur kort open voor een persoonlijk gebed.
We gaan er voor zorgen dat met Palmpasen gewijde palmtakjes afgehaald kunnen worden.
Zie voor meer informatie onze website www.parochiedongen.nl

Vieringen in de media:
Via de televisie kunt u een Eucharistieviering volgen bij KRO-NCRV op zondag vanaf 10.00 uur op NPO 2.
Radio Maria zendt iedere ochtend en avond een Eucharistieviering uit om 9.00 uur en om 19.00 uur.