Gezinskerk

gezinskerk kleur 10 januari 2016

In onze parochies bespeuren wij het verlangen van ouders om samen met hun kinderen meer thuis te raken in geloven en kerk.
Daarom zijn wij enkele jaren geleden gestart met een speciaal programma op zondagmorgen voor gezinnen met jonge kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Kom eens kijken en beleef het mee.
We maken een kring en steken een kaars aan.
Dan zijn we klaar voor het Bijbelse verhaal.
Spel
Verwondering
Gesprek
Stilte
Jong en oud.

Samen stappen we binnen in een Bijbelverhaal. Dat verhaal wordt op een speelse manier verteld. Vragend en verwonderend luisteren en kijken. Sprekend of in stilte ontdekkend. Ieder op eigen wijze. Vertrouwd raken met het geheim van ons leven: ‘God met mensen’. We sluiten af met drinken en iets lekkers erbij.

Programma 2019-2020
Dit seizoen zijn er zes bijeenkomsten in het parochiecentrum, familievieringen in de kerk met Kerstmis, Palmpasen en Pasen en een zomerafsluiting in de buitenlucht. Iedere bijeenkomst wordt aangekondigd via website, facebook en de parochiepagina in het weekblad. Er is ook een aparte folder met informatie over het programma van het seizoen 2019-2020:

Folder Gezinskerk 2019-20

Volg ons ook op Facebook.

Uitnodiging bijeenkomst
Zondag 29 september 10.00 uur, parochiecentrum Dongen: Abraham en Sara gaan op weg.