Gezinskerk

Gezinskerk: Ontmoeting, Verdieping, Beleving

In de periode van september 2018 tot en met juni 2019 vinden activiteiten plaats voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen van 4 tot 13 jaar, telkens op zondag. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema.

Wanneer u vragen heeft over de Gezinskerk kunt u een bericht sturen naar dit e-mail-adres:  gezinskerk@parochiedongen.nl

Gezinskerk 10 februari
Het grootste gebod

Het hoogste gebod is de liefde!
Het is bijna Valentijnsdag. Speciaal op deze dag zeggen veel mensen tegen elkaar: “Ik hou van jou, ik zie je graag”.
God zegt dat ook tegen ons; iedere dag en op allerlei manieren. Ook Jezus heeft het heel duidelijk gehoord. Op de dag waarop hij zich laat dopen, gaat de hemel open… We gaan luisteren naar zijn verhaal en laten het tot leven komen.
Kom je ook?
We beginnen op zondag 10 februari om 10.00 uur in het parochiecentrum Hoge Ham 84 in Dongen. Daar eindigen we ook rond 11.30 uur.
Neem je wat lekkers mee voor bij de koffie?
Graag vooraf aanmelden met hoeveel personen je komt: gezinskerk@parochiedongen.nl of gezinskerk@parochieheiligegeest.nl.

Van harte welkom
Werkgroep Gezinskerk