Gezinskerk

Gezinskerk: Ontmoeting, Verdieping, Beleving

In de periode van september 2019 tot en met juni 2020 vinden activiteiten plaats voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen van 4 tot 13 jaar, telkens op zondag. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema.

Wanneer u vragen heeft over de Gezinskerk kunt u een bericht sturen naar dit e-mail-adres:  gezinskerk@parochiedongen.nl

Het nieuwe programma vindt u onder Programma Gezinskerk in Folder Gezinskerk 2019-20

Uitnodiging Gezinskerk 20 oktober
Zacheüs zoekt Jezus

Zacheüs zoekt Jezus.

Vandaag komt Jezus aan in de stad Jericho. Iedereen wil Jezus zien. Zacheüs klimt er voor in de boom. Jezus ziet hem zitten. We beginnen op zondag 20 oktober om 10.00 uur in het Parochiecentrum in Rijen, Hoofdstraat 58. Daar eindigen we ook om ongeveer 11.30 uur. De werkgroep Gezinskerk heet iedereen van harte welkom. Wie wil, mag iets lekkers mee nemen voor bij de koffie, thee of limonade. Aanmelden kan via gezinskerk@parochiedongen.nl.

Werkgroep Gezinskerk