Gezinskerk

Gezinskerk: Ontmoeting, Verdieping, Beleving

In de periode van september 2018 tot en met juni 2019 vinden activiteiten plaats voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen van 4 tot 13 jaar, telkens op zondag. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema.

Wanneer u vragen heeft over de Gezinskerk kunt u een bericht sturen naar dit e-mail-adres:  gezinskerk@parochiedongen.nl

Gezinskerk ‘De wijde wereld in’

Kom je op zondag 23 juni naar de zomerse afsluiting van de Gezinskerk?
We maken een reis. Dit jaar gaan we mee met een zoon die de wijde wereld intrekt. Hij krijgt van zijn vader een grote zak geld mee. Wat gaat hij doen? Waar en hoe zal hij zijn geluk vinden? Komt hij nog thuis? Hoe zal dat zijn?
Trek stevige schoenen en kleren aan! En kom met het hele gezin en iedereen die mee wil naar Rijen. We verzamelen op de parkeerplaats aan de noordkant van het park Wolfsweide aan de Korte Rekken (via Hannie Schaftlaan, Schorsstraat), Rijen. Daar starten we om 10.00 uur en we eindigen om 11.30 uur. We sluiten feestelijk af met broodjes en drinken.
Aanmelden graag vooraf via e-mail gezinskerk@parochieheiligegeest.nl.
Wil je ook laten weten met hoeveel personen je komt?