Eerste Heilige Communie

Communie hoofdpaginaJe wordt groter. Meer en meer mag je meedoen in het leven. Je begint te begrijpen wat belangrijk is om goed samen te leven.
Nu maak je kennis met Jezus en zijn vrienden. Je ervaart dat samenleven pas echt mogelijk is als iedereen mee mag doen. Als je dat snapt, mag je meedoen aan de tafel in de kerk; dan doe je je Eerste Communie. En weet dat je altijd welkom bent!

Eerste Heilige Communie

Vanaf het moment dat kinderen in groep vier zitten, kunnen ze hun Eerste Communie doen. De kinderen nemen dan deel aan de Eucharistie en ontvangen voor het eerst de Heilige Communie. De informatieavond in Dongen vindt plaats op maandag 12 november 2018 en begint om 20.00 uur in het parochiecentrum. De Eerste Communie vindt in Dongen plaats op 19 mei 2019. Aanmelden is mogelijk tot 10 december via www.parochiedongen.nl.