Weekendvieringen

April 2018

Zaterdag        7 apr   19.00 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: R. van Uden                       (woord en communie)
Zondag           8 apr  10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: R. van Uden                       (woord en communie)

Zaterdag      14 apr   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: S Kuyten                            (eucharistieviering)
Zondag         15 apr   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: S. Vermeulen                   (eucharistieviering)

Zaterdag      21 apr   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: E. Hertog                            (woord en communie)
Zondag         22 apr   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: J. de Bont                           (eucharistieviering)

Zaterdag      28 apr   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: R. van Uden                       (woord en communie)
Zondag         29 apr   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: B van Leijsen                    (eucharistieviering)

Openstelling Laurentiuskerk

De Laurentiuskerk is  iedere woensdagmiddag open.
U kunt de kerk dan bezichtigen van 14.00 tot 16.00 uur.