Weekendvieringen

Mei 2018

Zaterdag        2 juni   19.00 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: E. Hertog                     (woord en communieg)
Zondag           3 juni  10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: E. Hertog                     (woord en communie)

Zaterdag        9 juni   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: J. de Bont                     (eucharistieviering)
Zondag         10 juni   10.30 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: R. van Uden                (oecumenische viering)

Zaterdag      16 juni   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: J. de Bont                     (eucharistieviering)
Zondag         17 juni   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: J. de Bont                     (eucharistieviering)

Zaterdag      23 juni   19.00 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: S. Vermeulen               (eucharistieviering)
Zondag         24 juni   10.30 uur      Laurentiuskerk          Voorganger: B. van Leysen              (eucharistieviering)

Zaterdag      30 juni    19.00 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: S. Kuyten                       (eucharistieviering)
Zondag           1 juli      10.30 uur     Laurentiuskerk          Voorganger: R. van Uden                  (woord en communie)

Openstelling Laurentiuskerk

De Laurentiuskerk is  iedere woensdagmiddag open.
U kunt de kerk dan bezichtigen van 14.00 tot 16.00 uur.