Vacaturebank

ER IS WERK IN DE KERK!

Vacaturebank van de parochie Dongen en Klein Dongen – Vaart

Een parochie is een vrijwilligersorganisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen voor veel uiteenlopende werkzaamheden.
Er is in een parochie voor mensen die iets willen doen voor elk wat wils.

Vacature bezoekgroep Parochie Dongen en Klein Dongen – Vaart

Wij zoeken mensen die in onze parochie ouderen willen bezoeken.
Ouderen, die behoefte hebben aan contact omdat zij, vanwege ziekte, ouderdom of invaliditeit niet mobiel meer zijn en aan huis gebonden.

De leden van de bezoekgroep komen vier maal per jaar bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten worden alle praktische zaken besproken. Er wordt structureel ruimte gemaakt voor bezinning op het persoonlijk handelen en voor uitwisseling van ervaringen. De groep functioneert zelfstandig en wordt ondersteund door de pastor van de Diaconie.

Bijzondere viering
Twee maal per jaar worden alle mensen van 80 jaar en ouder persoonlijk uitgenodigd voor een Kerst- of Paasviering. De organisatie van beide vieringen is in handen van de bezoekgroep.
Het werk geeft veel voldoening en wordt door de mensen gewaardeerd.

Heeft u interesse, laat het ons weten. U kunt telefonisch contact opnemen met:
Paula van Rooden tel: 0162-317682
Ans Jacobs tel: 0162-320456

Wilt u meer informatie over bestaande vacatures? Bel dan met het parochiesecretariaat, telefoonnummer 312561 (op werkdagen iedere morgen van 9.00-11.30 uur) of stuur uw vraag naar info@parochiedongen.nl