Met vrienden kom je er wel!
Zomerse afsluiting Gezinskerk 24 juni

Kom je naar de zomerse afsluiting van de Gezinskerk? Vijf vrienden gaan op reis naar Jezus, maar een van hen kan niet lopen. Eenmaal bij het huis waar Jezus is, is het een drukte van belang. Ze kunnen niet bij hem komen. Wat nu?
We volgen de vijf vrienden op hun weg. Elkaar dragen en gedragen worden. We ervaren hoe dat is. Hoe kun je elkaar helpen?

Trek stevige schoenen aan! En kom op zondag 24 juni met het hele gezin en iedereen die mee wil naar Dongen. We sluiten feestelijk af met broodjes en drinken. We verzamelen op de parkeerplaats van de Duiventoren aan de Moerkensdreef in Dongen. Daar starten we om 10.00 uur en eindigen we om 11.30 uur.

Graag vooraf aanmelden via e-mail (gezinskerk@parochiedongen.nl). Geef in je e-mail aan met hoeveel personen je komt. Tot 24 juni om 10.00 uur!

Werkgroep Gezinskerk

Programma Gezinskerk 2017 – 2018

Hieronder treft u het programma voor 2017 – 2018 aan.

Folder Gezinskerk 2017-2018