Bedevaart naar Medjugorje

Maandag 7 mei informatiebijeenkomst in het parochiecentrum van Rijen

Medjugorje is een bijzonder dorp in Bosnië-Herzegovina, waar Maria verschijnt sinds 24 juni 1981. En nog steeds! Toch gaat het in Medjugorje niet zo zeer om de verschijningen die buiten ons plaats vinden. Het gaat veel meer om het geloof van ons hart. Daarom is een bedevaartsplaats allereerst een plaats van gebed.
We bezoeken plaatsen van gebed en de Kruisberg en zullen de Verschijningsberg beklimmen. Iedere dag is er een Nederlandse mis of kunt u een internationale mis bijwonen. Medjugorje is ook een plek van bijzondere zorg voor ouderen en opvang van kinderen en verslaafden. Ook die plaatsen zullen we tijdens deze bedevaart aandoen. De bedevaart is van 27 september t/m 4 oktober 2018 per touringcar.
Op maandag 7 mei is er een informatiebijeenkomst in het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen (ingang links aan de zijkant).

U bent van harte welkom van 16.00 uur – 18.00 uur.