Activiteit Voedsel voor de Ziel Kijken met andere ogen! (gaat niet door!)

Wegens onvoldoende belangstelling gaat de schrijfworkshop helaas niet door.

Met een schrijfworkshop haken we in op het jaarthema van Conflict naar Verbinding. Hoe kunnen we ons verbinden? Iedereen heeft mensen om zich heen waarmee gemakkelijk contact is te maken. Hoe gaat dat met ‘anderen’, zoals ouderen of allochtonen? Daar kijken we nogal eens vreemd tegenaan en we komen er niet toe met hen in contact te komen.
De workshop ‘Bezinnend Schrijven’ is een middel om een ‘ander’, die je niet goed kent, met andere ogen te gaan zien. Ieder mens is de moeite waard om gekend en gezien te worden! Het zijn slechts een paar stappen om hiertoe te komen. Al schrijvend ontdekken we hoe we met andere ogen gaan kijken. Wij nodigen je uit om hier ook in te stappen.
Dinsdag 10 april, 19.30 – 21.30 uur in het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen.
Entree € 5,–. Aanmelden bij voedselvoordeziel@parochieheiligegeest.nl of bij het secretariaat, telefoonnummer 0161-222833.