Jubilarissen

Bedankt jubilarissen

Het wordt nog wel eens onderschat. Maar de kerk is een van de grootste, of misschien wel dé grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. Zeker, ons pastoraal team bestaat uit enkele betaalde krachten, maar het merendeel van het werk wordt door de vrijwilligers gedaan.
Natuurlijk is het een zorg dat ons vrijwilligerskorps gemiddeld een hoge leeftijd heeft. Pastores en parochiebestuur hebben aandacht voor de opvolging in de taken. Maar de hoge leeftijd heeft ook te maken met de trouw van de vrijwilligers in onze parochie. Sommigen doen hun taak al tientallen jaren, of ze hebben in de loop van een lange periode meerdere vrijwilligerstaken gedaan. Het is dan ook goed dat we als parochie aandacht hebben voor deze trouw. We willen oog hebben voor de mensen die zich jaar in, jaar uit, inzetten voor de kerk. Jubilarissen, bedankt voor al die jaren dat jullie de basis van ons kerkenwerk zijn.

Pastores en Parochiebestuur

60-jarig jubileum