Gezinskerk

Gezinskerk: Ontmoeting, Verdieping, Beleving

In de periode van oktober 2017 tot en met juni 2018 vinden activiteiten plaats voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen van 4 tot 13 jaar, telkens op zondag. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema.

De folder waarin u informatie vindt over de nieuwe activiteiten: Folder Gezinskerk 2017-2018

Wanneer u vragen heeft over de Gezinskerk kunt u een bericht sturen naar dit e-mail-adres:  gezinskerk@parochiedongen.nl

Uitnodiging Gezinskerk zaterdag 31 maart
Word wakker, sta op!’

Kom je het grote feest van Pasen vieren op zaterdag 31 maart om 17.00 uur in de Laurentiuskerk.
Jezus is gestorven en hij leeft! Nieuw leven voor Jezus en alle mensen. We gaan dit op een bijzondere manier vieren met vuur, licht, water en brood. We komen samen in de kerk. Het is donker en het is helemaal stil, want Jezus is gestorven. We ontsteken het vuur van Pasen en geven het licht aan elkaar door. We luisteren naar het verhaal van Pasen: Jezus leeft! Het water wordt binnen gedragen: nieuw leven.
In deze gezinsviering delen we samen het brood van Jezus.
Na afloop zoeken we eieren in de tuin van het parochiecentrum.

Werkgroep Gezinskerk