De Koepeltjes

Muzikale én geestelijke vorming van uw kind zijn belangrijke pijlers voor de vorming van kleine naar grote mens. En het kost ook nog eens helemaal niks!

MEEZINGEN

Niets is zo leuk dan zingen! Wie wil nou niet zingen?
Kinderen van Dongen kunnen gaan zingen én kennis maken met hun zangstem.

Misschien ben je wel een hele mooie sopraan of zou je het zomaar kunnen worden.
De kinderen van de ‘Koepeltjes’ weten het ondertussen wel; die hebben al heel wat over zingen geleerd. Ze hebben altijd plezier in zingen!
Het kinderkoor ‘De Koepeltjes’ verwelkomt alle kinderen van Dongen die dat eens willen proberen. Zing maar met ons mee!

Dus, beste ouders en kinderen: kom ‘de Koepeltjes’ maar versterken. Jouw stem kan daaraan bijdragen en misschien vind je het zó leuk dat je nog blijft ook, maar dat hoeft helemaal niet.
We repeteren op dinsdagavond van 18.45 uur tot 19.25 uur in het parochiecentrum in Dongen. Meedoen kost helemaal niets.

Kinderen vanaf groep 8 mogen mee komen zingen in het Jeugdkoor ‘Stars’. Zij zijn al een eindje verder met zingen en dat hoor je! Zij repeteren van 19.30 uur tot 20.10 uur, ook in het parochiecentrum.
Kinder- en Jeugdkoor staan onder de professionele leiding van Frans Bullens, dus dat zit wel snor, die heeft ie trouwens altijd bij zich…(ha, ha)

Kom op, kom meezingen!!!